ETTEN-LEUR, Al sinds het jaar 2002 houdt schoonheidsspecialiste Silvia van der Velde zich resultaatgericht bezig met haar boeiende vak. We namen een kijkje in haar moderne, gastvrije salon aan de Zilvermeeuw 31 te Etten-Leur.

Silvia, van oorsprong uit Galder , koos 10 jaar geleden een opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen bij het Gelders Opleidingsinstituut in Arnhem. In 2002 werd zij gediplomeerd na een succesvol examen bij ‘Anbos’, de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten. Ze begon in 2005 haar werkzaamheden bij een gerenommeerde schoonheidssalon voor huidverbetering. Kleinschalig begon ze daarnaast voor zichzelf op een zolderkamertje, maar sinds twee jaar heeft ze een volledig ingerichte, sfeervolle, moderne schoonheidssalon in een gelijkvloerse ruimte aan huis.

Behandelingen
Een vrouw vindt het belangrijk dat haar huid straalt. Bij ‘Lissage’ kunnen zij terecht voor een scala aan behandelingen. We noemen: gezichtsbehandelingen; manicure, pedicure, make-up. Silvia is onder andere gespecialiseerd in het verwijderen van huidoneffenheden (zoals moedervlekken, steelwratjes, ouderdomsvlekken en couperose). En in elektrisch ontharen van ongewenste haargroei; hierbij komen in tegenstelling tot bij het laser ontharen de lichte en grijzen haren ook niet meer terug. Iemand die ergens mee zit qua huidproblemen, kan altijd bij Silvia terecht voor een deskundig advies.

Sterke punten
Schoonheidssalon Lissage staat voor huidverbetering in combinatie met verwennerij. Silvia is resultaatgericht en perfectionistisch. Ze voelt zichzelf sterk betrokken bij de klant, die ze coacht; desnoods gaat ze bij ernstige huidafwijkingen met de klant mee naar de Dermatoloog. Binnen haar schoonheidssalon hangt een warme en laagdrempelige sfeer. Klanten voelen zichzelf vanaf het eerste ogenblik op hun gemak. Het mooiste is het om “klanten blij te maken, te verwennen en van hun onzekerheden af te helpen”
Klanten laten zich dan ook lovend over haar uit op de reviewsite http://www.allebedrijveninbreda.nl/beauty-en-gezondheid/schoonheidsspecialisten-en-schoonheidssalons/etten-leur/schoonheidssalon-lissage/reviews
In de salon wordt gewerkt met de beste producten van het Duitse cosmeticamerk ‘Babor’. En het merk Neoderma, de Biopeeling (chinese kruiden peeling) is hierbij een groot succes. Deze betrouwbare merken doen wat zij beloven. Alvorens de producten op de schappen van ‘Lissage’ geplaatst worden, zijn ze eerst door Silvia gescreend op de ingrediënten. Bij de geringste twijfel komen de producten er bij ‘Lissage’ niet in!

“Bezoek eens de salon waar huidverbetering lekker is.”