Complete Babor behandelingen

 • Micro Needling
  €89,00

  Deze intensieve krachtpatser is in staat uw huid zichtbaar te verbeteren. Uw huid wordt door middel van zeer kleine naaldjes gestimuleerd om uw eigen collageen en elastinevezels te vermeerderen/te herstellen. Hierdoor wordt uw huid zelf in staat gesteld van binnenuit te verbeteren. En doordat er met de naaldjes micro kanaaltjes gevormd worden, is de opname van aangepaste werkstoffen die tijdens de behandeling ingesluisd worden optimaal. Ook de werkstoffen die u na de behandeling thuis gebruikt tijdens uw dagelijkse beauty ritueel worden beter opgenomen. Resultaten met de juiste producten thuis: -verjonging - verbetering huidstructuur - verbeterde doorbloeding waardoor de huid gezonder, gladder, weerbaarder en een frisse kleur krijgt - vermindering van roodheid en pigmentvlekken door UV.

 • Doctor Babor Treatment
  €80,-

  Dr. Babor is de cosmeceutical productlijn van Babor welke op de grens ligt van de medische geneeskunde. Deze combinatie van behandelingen en producten voor thuis behalen zichtbare effecten en nauwkeurige oplossingen voor alle huidproblemen als een zeer gevoelige of onzuivere huid maar ook een huid die herstel nodig heeft bijv. na ziekte of voor of na een cosmetische ingreep. Dr. Michael Babor legde met de uitvinding van het Biogen Plant Extract de basis voor de serie Doctor Babor. Als biochemicus en oprichtier van de onderneming heeft hij een veelvoud aan high performance producten ontwikkeld. Deze buitengewone verzorgingslijn is de verbinding tussen medisch en cosmetisch. Met tientallen jaren ervaring in de omgang met zeer efficiënte werkstoffen behalen we hiermee prachtige resultaten. Alle Doctor Babor Treatments zijn maatwerk en afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Bij alle Doctor Babor behandelingen wordt er gebruik gemaakt van AHA Fruitzuurpeelingen zonder geur- en kleurstoffen.

 • High Skin Refiner Treatment 75 min.
  € 77,-

  Speciaal voor de rijpere huid die zijn vitaliteit kwijt is. U vertrekt daarna met een jongere en frisse uitstraling. Bestaande uit de unieke Babor twee fasen reiniging voor uw gelaat, hals en decolleté, doorbloeding masker/vitaliteitstest, enzym peeling, epileren van uw wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, HSR Lifting face line mask, HSR Schoonheidselixer, HSR Lifting Cream, HSR Lifting Eye Cream, voor €10,- extra maakt u deze behandeling nog completer met de heerlijke HSR Babor Wellness Massage op muziek. De Treatment is dan 90 min.

 • Energizing Oxygen Treatment 60 min.
  € 67,-

  Tijdens deze behandeling ademt uw huid nieuwe levenskracht en vitaliteit. Bestaande uit de unieke Babor twee fasen reiniging voor uw gelaat, hals en decolleté, doorbloeding masker/vitaliteitstest, enzym peeling, epileren van uw wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, Specific Mask met 2 op uw huidbehoefte afgestemde ampullen fluids, Rozenkwartsmassage, oogverzorging, dag-/nachtverzorging. voor €10,- extra maakt u deze behandeling nog completer met een heerlijke manuele massage van gezicht, hals, decolleté, schouders, bovenrug en nek.

 • Couperose-/Collageen Treatment 60 min.
  € 67,-

  In de Couperose behandeling staat de rode onrustige huid met gesprongen adertjes, ook wel couperose genaamd, centraal. Bestaande uit een op uw afgestemde Babor reiniging. Voor uw gelaat, hals en decolleté, doorbloeding masker/vitaliteitstest, enzym peeling, epileren van uw wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, ‘2 Phase Serum/couperose serum of een collageen ampul nagelang de behoefte van uw huid, Boule Freezer-massage om evt. couperose roodheid te kalmeren, het Collageen vliesmasker, oogverzorging, dag-/nachtverzorging. voor €10,- extra maakt u deze behandeling nog completer met een heerlijke manuele massage van gezicht, hals, decolleté, schouders, bovenrug en nek.

 • Analyse Behandeling/treatment 60 min.
  € 59,-

  Dit is een eerste kennismaking waarbij een huidanalyse word gemaakt. En met u worden evt. allergieën en evt. medische achtergronden besproken. Zoals ook uw verzorgingsgewoonten en wensen/doelen voor uw huid. Tijdens de behandeling wordt er besproken hoe u uw huid het beste kunt verzorgen. Ook u als bestaande klant van schoonheidssalon Lissage kunt u voor deze behandeling kiezen. De behandeling bestaat uit de unieke Babor twee fasen reiniging. Voor uw gelaat, hals en decolleté, doorbloeding masker/vitaliteitstest, milde peeling, epileren van uw wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, serum, masker, oogverzorging, dag-/nachtverzorging. Aansluitend een vrijblijvend advies voor het gebruik van de juiste thuisverzorging.

  Neoderma Treatments

 • Biolifting Treatment
  €77,-
  75 min.

  Liftende anti-aging behandeling Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen, uw huid te liften en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt op de oogleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen. U zult de spankracht werkelijk voelen tijdens de behandeling. Liften, verstevigen en verjongen van gezicht, hals en decolleté. Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte. Een perfecte combinatie met Neoderma Bio-Peeling, eenmalig of in vorm van een kuur.

 • Intensieve Kuur 3x Chinese kruidenbehandeling
  € 246,-

  Voor een snel resultaat en wanneer nodig voor een intensieve start, is het mogelijk deze behandeling drie keer binnen 10 dagen toe te passen. Bij deze kuur is het noodzakelijk de volgende produkten thuis te gebruiken: Babor reiniging, Babor mild peeling, Blue Blood Gel, Babor dag- en nachtcrème, Blue Blood Sun Block en Babor masker. Bij het afnemen van de kuur met de produkten in een keer krijg je een 10-daagse ampullenkuur kado.

 • Dubbele Chinese kruiden behandeling 90 min.
  € 149,-

  De Biopeeling van het cosmetica merk Neoderma. Bestaande uit de reiniging, verwijderen van onzuiverheden, epilatie van de wenkbrauwen. Het inmasseren van een dubbele hoeveelheid Chinese algen kruiden op het gelaat, hals en decolleté. Een essentieel masker, hand- en arm massage, Blue Blood Gel, oogverzorging, dag-/nachtverzorging.

 • Luxe Chinese Kruidenbehandeling 75 min.
  € 93,-

  De Biopeeling van het cosmetica merk Neoderma. Bestaande uit de reiniging, een enzyme peeling, verwijderen van onzuiverheden, epilatie van de wenkbrauwen. Het inmasseren van de Chinese algen kruiden op het gelaat of hals en decollete. Een essentieel masker, gelaat- of decolleté\ bovenrug massage, Blue Blood Gel, oogverzorging, dag-/nachtverzorging.

 • Chinese Kruiden behandeling 60 min.
  € 87,-

  De Biopeeling van het cosmetica merk Neoderma. Bestaande uit de reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, epilatie van de wenkbrauwen. Het inmasseren van de Chinese algen kruiden op het gelaat of hals en decolleté. Een essentieel masker, Blue Blood Gel, oogverzorging, dag-/nachtverzorging.

  Losse behandelingen

 • Henna Eyebrow Treatment
  €35,00
  30 min.

  Hou je van mooie, strakke en volle wenkbrauwen maar kom je zelf helaas haartjes te kort? Ben je het beu elke dag je wenkbrauwen bij te moeten tekenen? Dan is de Henna Eyebrow treatment wellicht iets voor jou! ​ Bij de Henna Eyebrow treatment worden de wenkbrauwen geverfd met Henna verf. Dit is een natuurlijk product in de kleuren blond, licht bruin, donker bruin en zwart. Deze verf hecht zich 1 tot 2 weken op de huid en 6 tot 8 weken op de wenkbrauwhaartjes! Je wenkbrauwen worden gereinigd, gescrubd, de vorm word bepaald en evt. afgetekend, daarna wordt de henna verf aangebracht waarna je wenkbrauwen ook nog in vorm worden geharst en geëpileerd. Als afsluiting een verzachtende crème. Daarna heb je weken lang prachtige wenkbrauwen waar je zelf niets meer aan hoeft te doen.

 • Epileren wenkbrauwen in de behandeling is inbegrepen
  -
 • Verven van wimpers of wenkbrauwen
  € 15,00

 • Epileren wenkbrauwen
  € 15,00

 • Verven wimpers of wenkbrauwen in de behandeling
  € 10,-

 • Verwijderen huidoneffenheden per 15 min.
  € 55,-

  Verwijderen van huidoneffenheden zoals: moedervlekken, pigmentvlekken, steelwratjes en bindweefsel bultjes

  Harsen

 • harsen gezicht in de behandeling
  € 15,-

 • harsen bovenlip of kin in de behandeling
  € 10,-

 • Harsen lichaam per 15 min.
  € 25,-

  Prijs afhankelijk van het te harsen gebied.

 • Harsen gezicht per 15 min.
  € 17,50

 • Harsen bovenlip of kin
  € 12,50

  Make-up

 • Bruidsmake-up
  € 99,-

  Bruidsmake-up inclusief proefmake-up. (Bruidsmake-up buiten Etten-Leur, in overleg i.v.m. de reiskosten.)

 • Avond- /gelegenheidsmake-up
  € 55,-

 • Dag make-up
  € 20,-

  Hand- en voetverzorging

 • Pedicure inclusief CND Shellak
  € 50,-

 • Soak off Gellak – CND Shellac
  € 35,-

  De powernagellak die 14 tot 21 dagen onbeschadigd blijft zitten. Prijs is Inclusief het in model vijlen van de nagel en het afweken van de lak.

 • Pedicure
  € 35,-

  Knippen en schoonmaken nagels, verzorgen nagelriemen, verwijderen eelt en likdoorns, glad maken van de nagels en huid d.m.v freestechniek, inmasseren voetencreme.

 • Manicure
  € 35,-

  Modelleren nagels, nagelbadje, verzorgen nagelriemen,verwijderen velletjes en eelt, inmasseren handcreme.