Er heerst een rustige en aangename sfeer.

Een aantal keren ben ik nu bij Salon Lissage geweest voor een behandeling. Dit naar volste tevredenheid.In een mooi ambiënte geeft Silvia een duidelijk en eerlijk advies zonder opdringerig te zijn.Fijne produkten en professionaliteit staan hoog in het vaandel. Voor mij is zij een zeer vakkundige vrouw die de behandelingen tot in de puntjes verzorgd. Er heerst een rustige en aangename sfeer, voor mij is Silvia een echte aanrader.

Cijfer 8,3

Thea Schroder

 

 

Ik vind het belangrijk te investeren in goede verzorging voor thuis.

Ik ben al lange tijd vaste klant bij Silvia en dat ik hier al jaren kom, zegt genoeg. Silvia is een professionele schoonheidsspecialiste met verstand van zaken en daarnaast een hartelijke, gezellige jonge dame. Ik verheug me altijd op een afspraak, want laat me graag in de watten leggen en mooi maken door Silvia. De gezichtsmassages zijn bij mij favoriet, maar ook aanraders zijn de pedicurebehandeling en een make-upsessie. Tot slot vind ik het belangrijk te investeren in goede verzorging voor thuis en daarvoor zijn de Baborproducten ideaal.

cijfer 9,0

Femke van Damme

 

 

Echte aanrader.

Ik vind deze salon een echte aanrader, ziet er mooi uit en de specialiste is deskundig en attent. Ik kom hier nu alweer een klein jaar en mijn huid is zichtbaar verbeterd, ik moet daar thuis natuurlijk wel wat voor doen, maar de produkten van babor zijn heerlijk, dus 2 x per dag een verwenmomentje voor mezelf.

Pluspunten: mooie uitstraling, rust, deskundigheid

cijfer 9

Mariella

 

 

Klant voelt zich koning(in).

Ik kom inmiddels al een aantal jaren bij Silvia en dit tot goede tevredenheid. Heb een huid die én al niet meer zo piep is en ook nog eens snel geiiriteerd is. krijg advies, maar niets wordt opgedrongen. Ook de producten zijn van goede kwaliteit en prettig in gebruik. 
Ga binnenkort mijn decolleté laten behandelen. ( ouderdomswratjes ) en straks weer mooi de zomer in.
Zeker een aanrader.

Pluspunten: persoonlijke benadering en advies. Silvia is altijd geïnteresseerd in jou als persoon.

cijfer 9,0

Lia

 

 

Silvia, bedankt.

Na de winter is Silvia gestart met het weghalen van kleine ouderdomswratjes in mijn decolleté. Ik vond het altijd erg ontsierend dat die er zaten. Zij wees mij op de mogelijkheid om ze te laten verwijderen en wat een mooi resultaat nu. Ik kan er weer mee voor de dag komen. Silvia, GEWELDIG. Laat het nu maar zomer worden.Ik raad het iedereen aan die last heeft van ontsierende wratjes.

cijfer 9,0

Lia

 

 

Ik kom al weer een tijdje bij Silvia.

Ik kom al weer een tijdje bij Silvia en ik ga er elke keer weer met veel plezier naar toe. Het is er heerlijk ontspannend en ik voel me altijd uitgerust als ik naar huis ga. Bovendien heb ik dan een superglad en zacht gezicht! Silvia is vakkundig, ze neemt de tijd voor je en ze is daarnaast erg belangstellend en gezellig.

cijfer 9,7

Sandy Schothuis

 

 

Salon Lissage doet er alles aan om je huid écht te verbeteren.

In het verleden heb ik veel last van acné gehad. Door regelmatig naar Salon Lissage te gaan is mijn huid enorm verbeterd. Silvia werkt nauwkeurig en haalt elke oneffenheid weg. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig om in haar salon te zijn.

Pluspunten: professioneel, vakkundig, nauwkeurig, betrokken, wil echt je huid verbeteren en doet dit ook!

cijfer 9,0

Mirjam

 

 

Superbehanding.

Bij schoonheidssalon kom je echt helemaal tot rust. Ik heb met Silvia kennis gemaakt door gebruik te maken van de kennismakingsaanbieding. Een superbehandeling voor een superlage prijs. Bij binnenkomst in haar salon stelt Silvia je meteen op je gemak. Silvia is erg professioneel bezig, wat te zien is in haar salon en merk je in haar enorme kennis en haar passie voor het vak wat zij goed uitdraagt. Silvia, ik kan je alleen nog maar zeggen dat je er een klant bij hebt en dat ik je ga aanbevelen bij famile en vrienden!

Pluspunten: Silvia’s passie en kennis voor het vak schoonheidsspecialiste.

cijfer 9,7

Diana Dufour-van den Goorbergh

 

 

Ik kom er helemaal tot rust.

Eerste kennismaking na aanleiding van ’t ontvangen van een cadeau-behandeling voor mijn verjaardag. De eerste ontmoeting met Silvia was professioneel, maar met een open houding en gezellige sfeer. Alvorens zij de (allereeste) behandeling start wordt er begonnen met een inleidend gesprek en een huidanalyse. Ontzettend fijn, aangezien zij hier de behandeling op aanpast. 

Eveneens is de salon prachtig ingericht en daarnaast is het gemakkelijk te bereiken en zijn er voldoende parkeergelegenheden.

Pluspunten: professioneel, sfeer, kwaliteitgericht en klantgericht.

cijfer 9,3

Lepatha

 

 

Professionele bruidsmake up

Ik ben voor het eerst bij Silvia gekomen voor mijn bruidsmake up, op het moment dat ik binnen kwam was ik prettig verrast door de inrichting van de salon en het gevoel voor stijl wat daarbij kwam kijken. Silvia ging op een rustige professionele manier aan het werk en zorgde ervoor dat ik mij constant op mijn gemak voelde. Door haar professionaliteit en goede mensenkennis was de bruidmake-up in één keer perfect! Ik heb heel de dag geschitterd op mijn bruiloft en de make up hoefde niet één keer bijgewerkt te worden. Buiten het feit dat je goed en professioneel behandeld wordt is Silvia ook een prettig persoon die je op allerlei mogelijke manieren met het advies wil helpen. De producten (babor) die zij gebruikt zijn ook erg prettig in gebruik en van goede kwaliteit. Door haar kennis en kunde maar ook door haar als persoon ga ik met veel plezier terug, elke keer weer.

Pluspunten: professioneel, goede kwaliteit, service gericht, klantvriendelijk

cijfer 8,7

bianca bouma-vermeulen

 

 

Ze verstaat haar vak als geen ander

Door alsmaar erger wordende huidproblemen in mijn gezicht, kwam ik in aanraking met Lissage. Na telefonisch contact nodigde Silvia me uit voor een intake met kennismakingsbehandeling. In haar knusse maar professionele schoonheidssalon constateerde ze couperose bij me en gaf op vakkundige en duidelijke wijze advies en stelde een behandelplan op om het te behandelen. Nu ondertussen een aantal behandelingen verder kan ik met een gerust hart zeggen dat ze haar vak verstaat als geen ander! De behandelingen slaan aan, mijn huid in mn gezicht verbetert zienderogen en naast de noodzaak van deze behandelingen zie ik het meer als een moment van relaxen en genieten iedere keer weer in de stoel bij Silvia.

Patrick van Gils

 

 

Ik kan bij Silvia heerlijk even ontspannen.

Ik kom al weer een tijdje bij silvia en voel mij daar goed bij. mijn huid is er ook goed op vooruit gegaan sinds ik bij silvia ben. ik vind ze deskundig en werkt met goede producten maar vooral vind ik ook belangrijk ze dringt je niks op.en alles is er netjes en schoon.

Pluspunten: een deskundig, schoon en net bedrijf.

cijfer 7,0


Corry Neggers

 

 

Moeilijke huid.

Bij Silvia is het even tijd om te ontspannen. Ik heb een moeilijke huid en daar gaat ze goed mee om. Daarnaast is de nek en schouder-massage heerlijk. Een aanrader dus.

cijfer 9,0


Erica R